Over Greenfieldshrm

Mensen helpen in hun ontwikkeling en een bijdrage doen aan de groei van mensen en organisaties. Dat is waar wij energie van krijgen. Dit doen we met onze brede kennis en ervaring op HRM-gebied.

Wij geloven dat de kwaliteit van ons werk valt of staat met het contact dat we hebben met de mensen binnen de organisatie. We combineren diepgaande kennis en onderzoek met onze mensgerichte aanpak. Mensen betrekken, uitvragen en meenemen in de realisatie van HR-oplossingen is onze kracht met als resultaat een duurzame en geaccepteerde oplossing. En omdat elke organisatie anders is, betekent dat dat elk project maatwerk is.

Waar staan wij voor?

Vertrouwen

Voor ons is eerlijkheid en oprechtheid de basis in ons werk. Puurheid en loyaliteit staat centraal in relatie tot al onze klanten.

Kwaliteit

Door onze Twentse nuchterheid en onze jarenlange ervaring op HR gebied, zijn wij snel in staat om de klantvraag concreet te krijgen, een gericht actieplan op stellen en door te pakken.

Empatisch

We zijn een luisterend oor voor onze klanten. We willen begrijpen wat er in de organisatie speelt zodat we de best passende oplossingen kunnen bieden.

Over ons

We zijn twee HR-specialisten met ieder onze eigen expertise en een gedeelde passie voor het begeleiden van mensen in hun loopbaan. In onze carrière hebben we veel diverse organisaties gezien en veel ervaring opgedaan. Je vraagt daarom niet snel mis. We ondersteunen elkaar in expertise en dankzij onze nieuwsgierigheid bezitten we over veel HR kennis die we graag delen.