Is er momenteel geen HR-adviseur in uw bedrijf, heeft u een specifieke opdracht of is er tijdelijk extra ondersteuning nodig op uw afdeling?

Adviseur, Business Partner, Manager of Recruiter

Wij zijn gewend om te functioneren in uiteenlopende HR-rollen (Adviseur, Business Partner, Manager of Recruiter). Of we tijdelijk het bestaande beleid moeten uitvoeren/ondersteunen, deze verder helpen te ontwikkelen of dat het gaat om vraagstukken over arbeidsvoorwaarden, opleidingsbeleid, recruitment, verzuim, re-integratie of performance management. Waar mogelijk springen wij met onze Expertise en ervaring snel en kundig bij. Dit kan op projectmatige basis of op vaste dagen/dagdelen inhouse.

Waar staan wij voor?

Vertrouwen: Voor ons is eerlijkheid en oprechtheid de basis in ons werk. Puurheid en loyaliteit staat centraal in relatie tot al onze klanten.

Empathisch: We zijn een luisterend oor voor al onze klanten. De eerste stap is snappen wat er bij de klant leeft. Inlevingsvermogen en begrip voor de klant helpt ons de beste maatwerk oplossingen te bieden.

Kwaliteit: Door onze Twentse nuchterheid en onze jarenlange ervaring op HR gebied, zijn wij snel in staat om de klantvraag concreet te krijgen, een gericht actieplan op stellen en door te pakken.