Heb je een specifiek HR-vraagstuk, wil je tijdelijke ondersteuning of ben je op zoek naar aan een sparringpartner? Greenfieldshrm geeft advies en biedt ondersteuning bij uiteenlopende HR-vraagstukken. Dit kan ondersteuning zijn bij de dagelijkse HR-projecten en ook opbouw of professionalisering van HR. Elke organisatie is anders, in kennis, cultuur en processen. Wij laten HR in de praktijk werken. Geen dikke theorieboeken en vage begrippen maar concrete inzichten die helpen bij de groei van collega’s en jouw organisatie.

HR-advies

Wij geven advies bij zowel operationele- als strategische vraagstukken en veranderprocessen. Denk hierbij aan het opzetten van HR, werving en selectie, casemanagement en het herschrijven van het personeelshandboek.

Interim ondersteuning

We zijn gewend om verschillende rollen aan te nemen binnen het HR-vak. Een rol als Adviseur, Business Partner, Manager of Recruiter – we kennen het allemaal en ondersteunen graag daar waar nodig met passende oplossingen/ Dit kan op projectmatige basis of op vaste dagen/dagdelen inhouse.

Coaching

We coachen op verschillende gebieden, denk hierbij aan persoonlijke ontwikkeling, loopbaan- of jobcoaching of coaching bij outplacement.